Най-продавани

Налични са 14 продукта.

Показани са 1-12 от общо 14 артикул(а)

Малини

1,16 лв. Цена

Прекрасни български малини, които се отглеждат добре както в планинските райони, така и в полските.

Череши Косара

4,16 лв. Цена

Дървото е с умерен растеж, а короната средно гъста. Цъфти рано. Средно устойчив е на ниски зимни температури и пролетни студове. Плодовете узряват много рано 5-8 май.

Виста Бела – ябълка Петровка

3,33 лв. Цена

Една от най-вкусните и рано зреещи червени ябълки, която предлага Posadi.bg, е "Виста Бела". На места тя е известна още като ябълка Петровка, тъй като узрява в края на юни до първата 10-дневка на юли, или по Петровден.

Арония

1,66 лв. Цена

Растението, предлагано от Posadi.bg, е изключително полезно, красиво и непретенциозно! То е познато още като черноплодна офика.

Круша Хубава юнска

4,16 лв. Цена

Хyбaвaта юнcĸa e сред най-вкусните и най-разпространените copтове круши в страната. Тя е с превъзходни качества и отличен външен вид.

Бадем

5,41 лв. Цена

Бадемът е царят на ядките и съкровището на всяка градина! Той е богат на мононенаситени мазнини, чиято основна задача е да се справят с лошия холестерол, съдържа витамин В, който забавя стареенето, и богат комплекс от минерали - фосфор, калий, магний и калций.

Сливи Стенлей

4,16 лв. Цена

Синята слива Стенлей е американски сорт. Posadi.bg предлага фиданки, създадени от Института по овощарство в Пловдив и съобразени с особеностите на българските почви и климатични особености.

От векове се почитат нейните качества, които влияят благотворно на човешкия организъм. Сливата има място във всеки двор и градина!

Ябълка Грени Смит

3,33 лв. Цена

Легедата гласи, че ябълките от този сорт са получени от австралийката Мария Ана Смит, която била увлечена по селекция на сортове. Тя кръстосва донесена от Франция ябълка-дивачка с местна австралийска ябълка. Най-напред сортът завладява Нова Зеландия, а през 1930-те години достига до Великобритания. Днес това е един от най-популярните и вкусни сортове ябълки в света.

Фиданките от сорта Грени Смит са произведени от Института по овощарство в Пловдив, съобразно условията на климата и почвите в България.

Праскова Редхейвън

4,16 лв. Цена

Вкусни български праскови! Сортът Редхейвън е създаден в Америка, а фиданките на Posadi.bg са произведени от Института по овощарство в Пловдив, съобразно специфичните особености на българските почви и климат. Подходящи са за засаждане както в малки стопанства, така и в големи овощни градини.

Освен превъзходните си вкусови качества, плодовете имат лечебен и диетичен ефект. Те съдържат пектин, каротин, етерични масла, органичните киселини лимонена, ябълкова, винена, елемените желязо, калий, фосфор, мед, манган, цинк, магнезий и селен. Прасковите са с високо съдържание на витамин С – само един плод доставя на организма ¾ от необходимата дневна доза. Другите витамини са от групата В, фолиева киселина, витамин РР, Е, К. Костилката съдържа горчиво бадемово масло и витамин В17.

Ябълка Флорина

3,33 лв. Цена

Ябълките Флорина са като излезли от приказките - ярко червени и големи. Но освен това те са и изключително вкусни, с плътно, сочно и сладко плодно месо.