Начало

Начало

Налични са 48 продукта.

Показани са 1-12 от общо 48 артикул(а)

Активни филтри

Киви

8,32 лв. Цена

Източните народи, от които то произлиза, го наричат "Плодът на здравето". 100 г плод съдържат над 300 мг витамин С, витамин В1, витамин А, ензимът актиния (който помага за смилане на месото), минерални соли на калия, фосфор, калции, хлор, сяра, магнезий, натрий, желязо и др.

Круша Хубава юнска

4,16 лв. Цена

Хyбaвaта юнcĸa e сред най-вкусните и най-разпространените copтове круши в страната. Тя е с превъзходни качества и отличен външен вид.

Орех Дряновски

14,99 лв. Цена

Видът е устойчив на ниски темперетури. Препоръчва се за райони с ниски зимни и късни пролетни мразове. Дървото е силно растящо.

Череши Лапинс

4,16 лв. Цена

Прекрасни, едри червено-кафяви череши, които зреят около 20-30 юни.Плодовете са твърди и месести, сладко-кисели, с чудесни вкусови качества. Фиданките встъпват рано в плододаване. Цъфтежът на овошките е средно ранен и те са с умерен растеж. Дръвчето е устойчиво на късни студове.

Череши Тракийска хрущялка

4,16 лв. Цена

Тракийска хрущялка е сред най-новите български сортове череши, разработени чрез ин витро технология от Института по овощарство в Пловдив, съобразно особеностите на българския климат и почвен състав. Фиданките са на пазара от 2015 г.

Плодът тежи 10 грама, има къса дръжка и е много родовит. 

Праскови Файет

0,00 лв. Цена

Прекрасни праскови, с тънка, средно овласена кожица. Изключително вкусни  и сочни! Плодовото месо е жълто, но около костилката е зачервено, сладко и с отличен аромат. Костилката се отделя лесно от месото.

Чачанска лепотица

4,16 лв. Цена

Плодовете на Чачанската лепотица са много едри, със средно тегло 36 г. Формата на плода е овална. Плодовата кожица е тъмно синя, покрита с обилен восъчен налеп. Плодовото месо е зеленикавожълто, сочно, сладко с леко изразена киселина и аромат, отличава се с много добри вкусови качества. Костилката е средно едра, отделя се от плодовото месо.

Чачанска найболя

4,16 лв. Цена

Плодът на Чачанската найболя е много едър, със средно тегло около 44 г., формата е удължено овална, а кожицата е тъмно синя с обилен светлосин восъчен налеп. Плодовете са изключително вкусни. 

Костилката се отделя от месото. Зреят в първата десетдневка на август.

Сини сливи Йо-йо

4,16 лв. Цена

Πлoдoвeтe на сорта сини сливи Йо Йо ca хрупкави, сочни и едри - до 46 г.

Те са  шиpoĸooвaлни, нecимeтpични. Koжицaтa e дeбeлa, жилaвa, нa цвят cъc cвeтлoчepвeнo-ĸaфявa ocнoвa и пypпypнoĸaфявo-виoлeтoвa пoĸpивнa oĸpacĸa, c нaлeп. Mecoтo e жълтo-poзoвo, плътнo, coчнo, c ocвeжaвaщ cлaдĸo-възĸиceл вĸyc, cилнo apoмaтнo. Kocтилĸaтa ce oтдeля oт мecoтo.

Домат Розово сърце

4,17 лв. Цена

Сорт Розово сърце

                Растенията са индетерминантни /високорастящи/. Стъблото е средно дебело със средни до дълги междувъзлия. Листата са светли, полунаведени, леко завити към върха.

Плодовете са интензивно розови, сърцевидни, много едри със средна маса 300-500g, многокамерни, непукливи, месести , плътни, без целулоза, с нежна кожица и текстура, с оптимална твърдост и съхраняемост, с приятен сладко-кисел вкус и типичен доматен аромат.

                Сорт Розово сърце е устойчив на вертицилийно увяхване.Подходящ за отглеждане в оранжерии, за ранно и средноранно полско производство, на висока опорна конструкция, едноредово по схема 70-80/30-35см., едностъблено или двустъблено на 6-8 съцветия.

 

 

 

Кайсия Пин Код

4,16 лв. Цена

Плодовете са едри над 60 гр., кожицата е оранжево-жълта. Издържат на транспорт, самоопрашващ се сорт.Период на зреене 10-20 юни.

Ябълка Флорина

3,33 лв. Цена

Ябълките Флорина са като излезли от приказките - ярко червени и големи. Но освен това те са и изключително вкусни, с плътно, сочно и сладко плодно месо.