Филтриране по

Ябълки

Ябълки

Налични са 10 продукта.

Показани са 1-10 от общо 10 артикул(а)

Активни филтри

Ябълка Муцу (Криспин)

0,00 лв. Цена

Едрите жълто-зелени, сладко-кисели ябълки са едно от най-вкусните изкушения, които, съхраняване правилно, се запазват през цялата зима и чак до пролетта.

Ябълковото дърво е силно растящо!

Ябълка Грени Смит

0,00 лв. Цена

Легедата гласи, че ябълките от този сорт са получени от австралийката Мария Ана Смит, която била увлечена по селекция на сортове. Тя кръстосва донесена от Франция ябълка-дивачка с местна австралийска ябълка. Най-напред сортът завладява Нова Зеландия, а през 1930-те години достига до Великобритания. Днес това е един от най-популярните и вкусни сортове ябълки в света.

Фиданките от сорта Грени Смит са произведени от Института по овощарство в Пловдив, съобразно условията на климата и почвите в България.

Ябълка Бребърн

0,00 лв. Цена

Червените плодове, с отчетливи зелени шарки, идват от далечна Нова Зеландия. Те са ароматни, вкусни, трайни, сладко- кисели и хрупкави. Фиданките са произведени от Института по овощарство в Пловдив, съобразно условията на климата и почвите в България.

Ябълка Флорина

3,33 лв. Цена

Ябълките Флорина са като излезли от приказките - ярко червени и големи. Но освен това те са и изключително вкусни, с плътно, сочно и сладко плодно месо.

Ябълка Джонаголд

3,33 лв. Цена

Сладка жълто-червена ябълка, покрита с ярко червени пламъци. Плодовете са сочни, ароматни с добра киселинност и с отлично качество.

Ябълка Мелроуз

3,33 лв. Цена

Ябълките Мелроуз са с едри, големи плодове, с жълто-зелен цвят и ярка червена окраска. Превъзходен сорт, създаден от експертите на Овощарския институт в Пловдив специално за климатичните и почвени особености на България.