Продукти

Продукти

Налични са 47 продукта.

Показани са 1-12 от общо 47 артикул(а)

Активни филтри

Малини

0,00 лв. Цена

Прекрасни български малини, които се отглеждат добре както в планинските райони, така и в полските.

Бадем

0,00 лв. Цена

Бадемът е царят на ядките и съкровището на всяка градина! Той е богат на мононенаситени мазнини, чиято основна задача е да се справят с лошия холестерол, съдържа витамин В, който забавя стареенето, и богат комплекс от минерали - фосфор, калий, магний и калций.

Круша Хубава юнска

4,16 лв. Цена

Хyбaвaта юнcĸa e сред най-вкусните и най-разпространените copтове круши в страната. Тя е с превъзходни качества и отличен външен вид.

Череши Косара

4,16 лв. Цена

Дървото е с умерен растеж, а короната средно гъста. Цъфти рано. Средно устойчив е на ниски зимни температури и пролетни студове. Плодовете узряват много рано 5-8 май.

Орех Шейново

14,99 лв. Цена

Сорт „Шейново“ e разпространен в цялата страна. Заради добрите си качества е търсен както у нас, така и зад граница.

Орех Извор 10

14,99 лв. Цена

Плодовете на сорта орехи „Извор 10“ са средно едри (9,5 гр), с тънка черупка. Ядките са с висока масленост – 55,7% и с много добър вкус.

Орех Дряновски

14,99 лв. Цена

Видът е устойчив на ниски темперетури. Препоръчва се за райони с ниски зимни и късни пролетни мразове. Дървото е силно растящо.

Киви

8,32 лв. Цена

Източните народи, от които то произлиза, го наричат "Плодът на здравето". 100 г плод съдържат над 300 мг витамин С, витамин В1, витамин А, ензимът актиния (който помага за смилане на месото), минерални соли на калия, фосфор, калции, хлор, сяра, магнезий, натрий, желязо и др.

Дюля Асеница

0,00 лв. Цена

Дюлята - златното слънце на есента! Плодовете са с по-тънка кора и достигат 430 г. Зреят в средата на октомври.

Праскова Редхейвън

0,00 лв. Цена

Вкусни български праскови! Сортът Редхейвън е създаден в Америка, а фиданките на Posadi.bg са произведени от Института по овощарство в Пловдив, съобразно специфичните особености на българските почви и климат. Подходящи са за засаждане както в малки стопанства, така и в големи овощни градини.

Освен превъзходните си вкусови качества, плодовете имат лечебен и диетичен ефект. Те съдържат пектин, каротин, етерични масла, органичните киселини лимонена, ябълкова, винена, елемените желязо, калий, фосфор, мед, манган, цинк, магнезий и селен. Прасковите са с високо съдържание на витамин С – само един плод доставя на организма ¾ от необходимата дневна доза. Другите витамини са от групата В, фолиева киселина, витамин РР, Е, К. Костилката съдържа горчиво бадемово масло и витамин В17.